Landingpage Nachhaltigkeit Singel-Image-Banner MobilLandingpage Nachhaltigkeit Singel-Image-Banner Mobil

Duurzaamheid bij DeinDesign

Wat we bij DeinDesign doen voor duurzame telefoonhoesjes & meer
2 Nachhaltigkeit 3 Image Slider Vertikal Desktop

Wat duurzaamheid betekent voor DeinDesign.

Duurzaamheid is belangrijk voor ons en we streven ernaar om stap voor stap meer duurzaamheid te ontwikkelen. Daarom engageren we ons in verschillende domeinen met dit onderwerp en versterken we het bewustzijn van ons team hiervoor.

Ons engagement varieert van kleine initiatieven zoals de duurzaamheidsideeënbox, workshops en gezamenlijke opruimacties tot gezondheidsaanbiedingen voor medewerkers. Met onze ISO 14001-certificering voor het milieubeheersysteem wordt gegarandeerd dat we voldoen aan de eisen voor milieubescherming binnen ons bedrijf.

onze onderscheidingen
Greencase

Duurzame telefoonhoesjes verrijken ons assortiment.

Telefoonhoesjes en duurzaamheid - werkt dat eigenlijk?

Natuurlijk verbruikt de productie van telefoonhoesjes hulpbronnen. Maar we zijn altijd gemotiveerd en enthousiast om milieuvriendelijkere alternatieven te ontwikkelen. De GreenCase wordt in Duitsland vervaardigd en bestaat voor 90% uit hernieuwbare grondstoffen, zoals Arboblend, die onder andere gewonnen worden uit afvalproducten van de papierindustrie. Voor dit duurzame telefoonhoesje hebben we de Duitse prijs voor duurzaamheidsprojecten ontvangen van het Duitse Instituut voor Servicekwaliteit, ntv en DUP in 2021, waar we ongelooflijk trots op zijn.

Voor onze duurzame telefoonhoes Organic Case gebruiken we bioplastics (PLA), die worden geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen zoals maïszetmeel of suikerriet.

De nieuwe biologische koffer
Jobbanner V1 Produktion Mobile Mk

We letten op hulpbronnen en toeleveringsketen.

Naast onze producten vinden we ook de duurzaamheid van onze toeleveringsketens belangrijk. Hoewel we onze grondstoffen vaak uit Azië betrekken, hechten we bijzonder veel belang aan de naleving van Europese normen. We onderhouden een nauwe dialoog met onze leveranciers, waarvan sommige exclusief voor ons produceren, om de productkwaliteit en de naleving van arbeidsnormen te garanderen.

Onze producten worden ontwikkeld, gedrukt en verzonden in Europa. We gebruiken groene stroom voor onze productie. Door onze producten in Duitsland af te werken, kunnen we grotere hoeveelheden in bundels importeren en de middelen die nodig zijn voor transport minimaliseren.

En omdat we elk product alleen exclusief voor jou afdrukken "op aanvraag" nadat we je bestelling hebben ontvangen, produceren we alleen de hoeveelheid die daadwerkelijk nodig is en vermijden we dus overproductie. We recyclen ook ons productieafval en klachten van klanten over harde koffers, zodat ze een tweede leven krijgen.

meer informatie
Landingpage Nachhaltigkeit SingelImageTeaser Desktop

We engageren ons sociaal.

Naast onze voortdurende inspanningen voor meer ecologische duurzaamheid zetten we ons ook in voor sociaal engagement. We geloven dat elke persoon uniek is en dat deze diversiteit onze wereld verrijkt. Daarom hebben we het Charter voor Diversiteit ondertekend en onderhouden we diversiteit als een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Deze waarden komen ook tot uiting in ons regionaal engagement: al enkele jaren zijn we trotse sponsor van het liefdadigheidsevenement "Bad Kreuznach lacht", waar we samen met prominente kunstenaars donaties verzamelen voor verschillende liefdadigheidsinstellingen.

meer informatie

Onze onderscheidingen

Daar zijn we trots op.

Wil je meer weten over onze benadering van duurzaamheid?

Wat kan een gsm-hoesje bijdragen aan duurzaamheid?
Een hoogwaardig telefoonhoesje beschermt je telefoon tegen stoten, krassen en andere beschadigingen. Zo gaat je telefoon langer mee, wat middelen bespaart en elektronisch afval vermindert.
Waarom zijn duurzame telefoonhoesjes belangrijk?
Duurzame telefoonhoesjes helpen de ecologische voetafdruk te verkleinen en het verbruik van niet-hernieuwbare hulpbronnen te minimaliseren, wat een positief effect heeft op ons milieu.
Wat houdt de ISO 14001-certificering in?
ISO 14001 is een wereldwijd erkende norm met als doel milieubescherming te bevorderen, milieueffecten te verminderen en milieu doelstellingen correct uit te voeren. Een onafhankelijke instantie zorgt ervoor dat de eisen voor milieubescherming binnen DeinDesign worden nageleefd.
Kunnen de duurzame telefoonhoesjes worden gepersonaliseerd?
Ja, je kunt de achterkant van onze duurzame telefoonhoesjes volledig naar wens aanpassen. Upload je eigen foto of kies een ontwerp van onze kunstenaars of exclusieve licenties.
Hoe werkt milieubewuste bescherming met duurzame telefoonhoesjes?
Onze duurzame telefoonhoesjes bieden niet alleen bescherming, maar leveren ook een bewuste bijdrage aan het milieu.

Duurzame iPhone-hoesjes: Stijlvolle beschermhoesjes met een duidelijke ecologische boodschap.

Duurzame Samsung-hoesjes: Milieuvriendelijke bescherming voor moderne technologie, zonder compromissen.

Duurzame telefoonhoesjes met band: Een praktische en duurzame oplossing voor dagelijks gebruik.

Kies voor onze duurzame producten en bescherm je smartphone met een gerust hart.

Loading