Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Service FAQ's

Hier vind je de meest gestelde vragen over levertijden, verzending, bestelstatus en meer.
Betaalmethoden
Welke betaalmethoden bieden jullie aan?
Wij bieden jou betalingsopties aan via PayPal, creditcard en iDeal. Na bevestiging van jouw bestelling word je doorgestuurd naar de door jou gekozen betalingsprovider om jouw betalingsgegevens in te voeren. Houd er rekening mee dat wij pas met de productie van jouw bestelling kunnen beginnen nadat we jouw betaling hebben ontvangen.
Welke maatregelen worden genomen om de veiligheid van mijn betalingsgegevens te waarborgen?
Bij DeinDesign hechten we veel belang aan de veiligheid van jouw gegevens. We werken daarom uitsluitend samen met gerenommeerde betalingsdienstverleners en zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig zijn bij ons. We maken gebruik van SSL-encryptie om ervoor te zorgen dat jouw gegevens beschermd zijn tijdens het betalingsproces.
Wanneer is mijn betaling met PayPal afgerond?
Je kunt controleren of jouw betaling aan DeinDesign succesvol is verlopen door in te loggen op jouw PayPal-account en naar de sectie "Overzicht" of "Activiteiten" te gaan. Het bedrag van jouw betaling wordt automatisch aan jouw bestelling toegewezen, maar houd er rekening mee dat dit enkele minuten kan duren voordat het wordt bijgewerkt in ons systeem.
2. Levertijden & Verzending
Hoe lang duurt de levering?
De levertijd naar Nederland en België bedraagt 4-6 werkdagen. Voor folies is de levertijd 5-7 werkdagen.
Wat zijn de verzendkosten?
Bij ons hanteren wij verschillende verzendkosten, die afhankelijk zijn van de grootte van het product. De verzendkosten variëren tussen €3,95 en €4,95. Als je meerdere artikelen bestelt, hoef je slechts eenmaal de verzendkosten te betalen voor het artikel met de hoogste kosten. Op de bestelbevestigingspagina zie je altijd de exacte verzendkosten voor jouw bestelling.
Moet ik thuis zijn om mijn bestelling te kunnen ontvangen?
We verzenden jouw bestelling doorgaans per post, zodat jij niet noodzakelijkerwijs thuis hoeft te zijn om deze te accepteren. Jouw levering wordt namelijk in jouw brievenbus afgeleverd. Als jouw bestelling echter meer dan 3 telefoonhoesjes omvat of als jij een groter product bestelt, verzenden we jouw bestelling als pakket en moet deze persoonlijk worden geaccepteerd.
3. Bestelstatus
Waar kan ik de status van mijn bestelling bekijken?
Op onze website kun je in jouw klantaccount de status van jouw bestelling bekijken. Bovendien ontvang je via de bevestigingsmail de directe link naar de huidige status van jouw bestelling. Belangrijk - als je geen klantaccount hebt aangemaakt maar als gast hebt besteld, kun je de status van jouw bestelling niet bekijken. Als je nog steeds onzeker bent, kun je op elk moment contact opnemen met onze klantenservice.
Hoe lang duurt de productie van mijn bestelling?
Alle producten worden na ontvangst van betaling individueel voor jou geproduceerd. We doen ons best om jouw bestelling binnen 48 uur na ontvangst van betaling te produceren en verzendklaar te maken. Zodra jouw bestelling is verwerkt in onze verzendafdeling, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.
Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?
Als je je bestelling wilt annuleren, kan dit alleen zolang de bestelling nog niet verzendklaar is. Je hebt twee opties: 1. Log in op je klantaccount en open de bestelling. Je kunt de annulering direct in je klantaccount uitvoeren. 2. Neem contact op met onze klantenservice. Vergeet niet om je bestelnummer (PX...) te vermelden, zodat we je bestelling kunnen identificeren. Een wijziging in je bestelling achteraf is niet mogelijk. Als je een fout hebt gemaakt, annuleren we je bestelling graag, zodat je opnieuw kunt bestellen.
Ik heb geen orderbevestiging per e-mail ontvangen.
Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen na je bestelling, kan dat de volgende redenen hebben: 1. Je hebt een verkeerd e-mailadres opgegeven 2. De bevestigingsmail is in je spammap terechtgekomen 3. Je bestelling is niet correct afgerond 4. De bestelling is wel bij ons ontvangen, maar er was een systeemfout. Als je de eerste drie punten kunt uitsluiten, neem dan contact op met onze klantenservice. We controleren graag de status van je bestelling voor je. In dat geval hebben we het e-mailadres en de naam nodig waarmee de bestelling is geplaatst.
4. Klachten & Herroeping
Wat is de tevredenheidsgarantie van DeinDesign?
Bij ons krijg je geen standaardproducten. We produceren jouw bestelling speciaal voor jou. Natuurlijk hopen we dat je voor 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom kun je elke bestelling binnen 30 dagen aan ons retourneren. Dit retourrecht geldt zelfs voor gepersonaliseerde producten. Zelfs na deze 30 dagen geldt natuurlijk de garantie van 12 maanden op jouw bestelling. Mocht er ooit iets niet in orde zijn, laat het ons dan zeker weten.
Kan ik ook gepersonaliseerde producten retourneren?
Ja, onze tevredenheidsgarantie geldt ook voor gepersonaliseerde producten. Je kunt deze binnen 30 dagen aan ons retourneren.
Mijn zending is beschadigd tijdens het verzenden. Wat moet ik doen?
Als jouw product beschadigd is tijdens de verzending, sturen we je een vervangend artikel. Neem in dat geval direct contact op met onze klantenservice.
5. Klantaccount
Hoe maak ik een klantaccount aan?
Je kunt je tijdens het bestelproces registreren voor een klantaccount of van tevoren een klantaccount aanmaken in de webwinkel. In je klantaccount vind je in de toekomst alle belangrijke informatie over je bestellingen en gegevens.
Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?
Je vindt de functie om je wachtwoord opnieuw in te stellen onder "Aanmelden" in de navigatie. Geef hier het e-mailadres van je klantaccount op, zodat we je een e-mail kunnen sturen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Hoe kan ik mijn klantenaccount verwijderen?
Log in op je klantaccount en selecteer "Klantaccount verwijderen" in het menu. Belangrijk: je kunt je klantaccount alleen verwijderen als je geen openstaande bestellingen hebt.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder!
Loading